13 Temmuz 2009 Pazartesi

Dolores Yeni Albümüyle Geliyor...


"The Cranberries" birçok müzikseverin kişisel tarihinin en önemli parçalarından biri bence. Bir grup, dağıldıktan sonra bile varlığını bu kadar güzel koruyabiliyorsa; gerçekten kalıcı ve özel bir durum yaratmış demektir... Grubun vokalinin sağlam olması, tavrının ve sesinin benzersiz olması da bu kalıcılığın en büyük nedeni diye düşünüyorum. Müzikal yolculuğuna solo albümlerle devam etme kararı alan ve "Are You Listening?" adlı çalışmasıyla ilk adımı atan Dolores O'Riordan, ikinci solo albümü "No Baggage" ile çok yakında özleyenlerini sevindirecek... Albümün tanıtımı yapıldı ve hatta şarkı listesi de açıklandı... Ben merakla bekliyorum:)




1. Switch Off The Moment
2. Skeleton
3. It's You
4. The Journey
5. Stupid
6. Be Careful
7. Apple Of My Eye
8. Throw Your Arms Around Me
9. Fly Through
10. Lunatic
11. Tranquilizer

5 yorum:

Adsız dedi ki...

"Are You Listening?" gerçekten güzel bir albüm olmuştu, şimdi işte senden öğrendim ikinci albümü, ve merakla bekler oldum.

her boku bilen adam dedi ki...

cranberries deyince akan sular durur.Hele Dolores deyince..

merakla bekliyorum albümü.ordinary girl tadında şarkılar olur yine umarım.

Popüler Yorum dedi ki...

wakan tanka,,, bana da sürpriz oldu albümü görünce aslında, o kadar çok albüm çıkıyor ki ve yetişmeye çalışıyoruz ki bazen en çok beklediklerimizi takip etmeyi unutuyoruz galiba...


hbba,,, senin için de akan suların duracağını zaten hissediyorum nedense...
Dolores bambaşka bi yerde gerçekten, umarım süperdir şarkılar....

Adsız dedi ki...

The Cranberries grubundan hala ayrı düşünemesekte, yine de yeni yeni alışmaya çalıştığımız solo projelerinden ikincisinin müjdesini duymak ne güzel.Sabırsızlıkla bekleyen bilmem kaçıncı kişiyim.
Benim de beklentim bir grup şarkısı olmasına rağmen Linger tadında bir şarkı.Bakalım nasıl olmuş..

Popüler Yorum dedi ki...

çıkış parçasının tanıtım amaçlı bir kısmını internette dinleyebildim sevgili adsız, gayet güzeldi, ben de heyecanla bekliyorum albümü... linger'a gelince bazı şarkıların üzerine yıllar sonra bile söyleyecek bir söz bulamıyor insan:) sağol yorumuna...