5 Ocak 2009 Pazartesi

Popüler Haberler


Geçen yılın en heyecanlı dizisi "Lost" ya da "Prison Break" değil gerçekten "Damages" adlı harika diziydi. İlk bölüme sezon finalini göstererek başlayan ve sondan başa bir gerilim kurgusu yaratan dizi Glenn Close'a en iyi kadın oyuncu ödülünü getirmişti. İkinci sezonun ilk bölümü Amerika'da 7 Ocak 2009'da yayınlanacak. Bölümün adı "I Lied Too" Buyrun bakalım:) Merakla bekliyorum.



Dali Sergisi'ne hala gitmeyenler varsa, on gün daha uzatılmış. Eserlerini mutlaka görün ve özellikle sinema sanatıyla ilgili yaratımlarının sergilendiği bölümde uzunca bir süre vakit geçirip, yayınlanan görüntüleri mutlaka izleyin derim. Rodin Sergisi kadar iyi değil belki ama kaçırmamak lazım.



Depeche Mode'un "Tour Of The Universe 2009" turnesi kapsamında 14 Mayıs 2009 tarihinde "santralistanbul"da vereceği konserin biletleri satışa çıkmış. Fiyatlar 99, 180 ve 300 TL. Umarım Bjork gibi sahnede bir kahve içimi kalmazlar da hayranları konserin tadını çıkarır.



"Mamma Mia!" müzikalinin DVD'si bir rekora imza atmış. İngiltere'de ilk çıktığı gün 1.6 milyon adet satıldığı için tüm zamanların en hızlı satılan DVD'si oluvermiş. Titanic filminin 1.1 milyonluk ilk gün satışını geride bırakıp rekoru kıran film, Meryl Streep'e Altın Küre adaylığı da getirdi geçtiğimiz günlerde. Acaba İngiltere'de satılan kopyalar da, bizdeki gibi ışıklı anahtarlık hediyeli mi, merak ettim:)

2 yorum:

being human dedi ki...

Mamma Mia, müzikal izlemenin insana acı verebileceğinin bendeki tezahürü olmuştu. İna na mı yorum bu habere.

Popüler Yorum dedi ki...

macide,

bu rekorda, müzikalin sinema uyarlamasında Meryl Streep'in olmasının payı büyüktür sanırım. ama rekor kırmasını ben de beklemiyordum cidden...